Algemene informatie

Pluryn zet zich onvoorwaardelijk in voor kinderen, jongeren en gezinnen met meervoudig complexe problemen. Deze problemen zijn zo complex dat de zorg en inzet van ambulante hulp, sociale en familienetwerken, pleeggezinnen of andere zorg op maat niet of onvoldoende toereikend is. Samen met deze kinderen werken we aan hun toekomstperspectief. We doen dat vanuit de visie dat ieder mens uniek is en een eigen biografie heeft met daarin kansen, mogelijkheden en uitdagingen. 'Samen naar een betekenisvol bestaan' is de samenvatting van onze visie. 
Als bovenregionale specialist werkt Pluryn samen met kinderen en jongeren uit heel Nederland. Onze locaties zijn verspreid over de provincies Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel en in Den Haag. Intermetzo is aangesloten bij VGN, GGZ en Jeugdzorg Nederland. 

Contactinformatie

 088-77 95 560Houtwal 167201ES Zutphen www.pluryn.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Bezig met opzoeken... 40627200BB Bezig met opzoeken...

Contactpersoon

Hulpaanbod

Polikliniek

Poliklinieken voor diagnostiek en/of behandeling voor kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling. Er is sprake van een (vermoeden van) een psychiatrische stoornis, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking. Naast een psychiatrische stoornis hebben de kinderen en...

Dagbehandeling

Kinderen en jongeren laten participeren in reguliere of speciale vormen van onderwijs of dagbesteding.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod