Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen (RIOzorg)

RIOzorg Arnhem (hoofdkantoor)

Logo van Regionaal Instituut voor Ontwikkelingsproblemen (RIOzorg)

Algemene informatie

Vanaf het moment dat een kind naar school gaat komt zijn of haar ontwikkeling in een stroomversnelling: uw kind leert onder andere lezen, rekenen, logisch nadenken en met andere kinderen omgaan. Soms kan het zijn dat kinderen zich minder snel ontwikkelen of dat de ontwikkeling stagneert. Als u zich zorgen gaat maken over de ontwikkeling van uw kind, komt RIOzorg in beeld. Wij zorgen er samen met u voor dat uw kind met meer plezier en zelfvertrouwen door het leven gaat.

 U kunt bij RIOzorg terecht als uw zoon of dochter tussen de 4 en 18 jaar oud is. Wij onderzoeken en behandelen kinderen en jongeren bij signalen die wijzen op ADHD, gedragsproblemen, autisme, angst, trauma, dwang, tics en somberheid. Als kinderen met ontwikkelingsproblemen ook leerproblemen hebben, kan RIOzorg onderzoek doen naar dyslexie. Een combinatie die regelmatig voorkomt is bijvoorbeeld ADHD en dyslexie. Onze samenwerking met het RID (Regionaal Instituut voor Dyslexie) zorgt voor een optimale afstemming van onze behandeling.

Onze locaties RIOzorg heeft drie hoofdlocaties en een groeiend aantal behandellocaties, verspreid over Nederland. Op onze website www.riozorg.nl vindt u per locatie de contactgegevens en meer (actuele) informatie. Tevens kunt u uw kind hier aanmelden voor een onderzoek, behandeling of cursus. Ook vindt u hier meer informatie over vergoedingen en kosten.

Contactinformatie

 026-82 00 208Jansbinnensingel 16811AJ Arnhem www.riozorg.nl www.riozorg.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Toegankelijkheid

Openingstijden

In 2021 zijn wij gesloten op 1 januari, 5 april, 27 april, 13 mei, 24 mei en 31 december.

Hulpaanbod

Onderzoek en behandeling ontwikkelingsproblemen

RIOzorg biedt onderzoek en behandeling binnen de generalistische basis GGZ (onderzoek en behandeling van lichte, niet complexe klachten) en de specialistische GGZ (onderzoek en behandeling gericht op ingewikkelde problemen) voor ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst, trauma, tics en somberheid...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

GGZ-instelling
Vergelijk hulpaanbod