Algemene informatie

Bij Huichun Chinese Medische Kliniek kunt u terecht voor een duurzame genezing van een grote diversiteit aan chronische en acute klachten. Dit kan ter vervanging dienen van of als aanvulling zijn op de Westerse Geneeskunde. Door het deskundig gebruiken van traditionele Chinese medicinen (TCM) kan men een goede gezondheid opbouwen en behouden.
In de praktijk worden meeste klachten behandeld via acupunctuur. Daarnaast worden verschillende aanvullende therapieën toegepast, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Iedereen is uniek en er bestaat daarom geen standaardbehandeling voor een bepaalde klacht. Een behandeling bij Huichun is specifiek gericht op uw situatie.
De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG. Deze vereniging heeft een klachtenregeling en stelt strenge eisen aan therapeuten wat betreft opleiding, registratie, nakomen van reglementen, inrichtingseisen enz. De consulten worden door verschillende verzekeraars vergoed. Tevens is de praktijk aangesloten bij het Register voor Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, het RBCZ.

Contactinformatie

 06-38 78 11 50Vredenburgstraat 406931ED Westervoort www.chunacupunctuur.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Hulpaanbod

Acupunctuur

ACUPUNCTUUR: De naam acupunctuur is afgeleid van de woorden acus, wat naald betekent en punctura, wat steken betekent. In feite is acupunctuur kortweg genoemd van Acupunctuurtherapie. In het Chinees heet het \'Zhen-Jiu\', waarmee prikken en verwarmen wordt aangegeven. Acupunctuur is een van de...

bewegings- en ontspanningsoefeningen

Taichi, Geneeskundig Qi Gong.

kruidentherapie

Kruidengeneeskunde is een van de belangrijkste pijlers van de Chinese geneeskunde. Door het samenvoegen van verschillende kruiden kan een kruidenformule worden samengesteld, die precies op de cliƫnt is afgestemd. Zo kan ook hiermee de balans in het lichaam hersteld en behouden worden. In...

Tai Chi

Alle Officiele Tai Chi Formen

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gezondheidscentrum Alternatieve therapeut of genezer
Vergelijk hulpaanbod