Algemene informatie

0313 Doesburg is een jongerencentrum voor de bewoners van Doesburg in de leeftijd 9 t/m 21 jaar. Maar het pand kan voor andere doeleinden gebruikt worden, er is een cursusruimte om te dansen en bijvoorbeeld te vergaderen maar ook een oefenruimte om met een band te oefenen. 
Jongerencentrum 0313 Doesburg organiseert jaarlijks 40-50 activiteiten in samenwerking met diverse (Doesburgse) partners. De meeste activiteiten worden in de schoolvakanties uitgevoerd. Jongerencentrum 0313 is samenwerkingspartner van Doesburg beweegt. 

Naast de prachtige locatie, inclusief sportplein met skatebaan, voetbalkooi en basketbalveldje, verricht het jongerenwerk outreachend werk en gaan jongerenwerkers bijna wekelijks de straat om jongeren op te zoeken.  

Contactinformatie

 0313-71 24 00 06-83 52 43 85De Linie 26982AZ DoesburgLaatste controle: maart 2021

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig

Openingstijden

Hulpaanbod

Arbeidsmatige dagbesteding

Wij voeren verschillende trajecten uit voor jongeren met een uitkering. Door middel van ons programma proberen we jongeren een stap dichterbij de arbeidsmarkt te krijgen.

Jeugd- en jongerenwerk, outreachend en buurtsportcoach

In contact komen met de doelgroep en een aanbod creƫren voor de doelgroep is onze eerste stap. we proberen jongeren te stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Als je iets wilt ondernemen, krijg je ondersteuning van professionals. niet voor maar door jongeren! We richten ons in Doesburg op Talentontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding en/of jobcoaching

De jongeren kunnen verschillende sectoren kiezen. Ze baseren de keuze op hun eigen interesse en talent.

Activiteiten

Activiteiten

0313 heeft veelzijdige activiteiten voor ieder kind en jongere is er wat te beleven in 0313. We hanteren de leeftijd van 9 t/m 21 jaar.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Wijkcentrum of dorpshuis Jeugdsoos, jongerencentrum
Vergelijk hulpaanbod