Algemene informatie

Vragen en problemen, groot of klein, horen bij het leven. Meestal komt u daar zelf op eigen kracht of met steun van uw directe omgeving wel uit. Maar als dat niet lukt of u wilt het bespreken met een deskundige buitenstaander, dan kunt u terecht bij STMR Maatschappelijk Werk.
De maatschappelijk werker bespreekt met u wat uw probleem of hulpvraag is en hoe u het best geholpen kan worden. Zo nodig, en in overleg met u, verwijzen wij naar een andere instantie en/of werken wij daarmee samen.
Voor inwoners van de gemeente Doesburg zijn er geen kosten verbonden aan deze hulp. Ook een verwijzing is niet nodig.

Contactinformatie

 0900-84 33De Linie 4a6982AZ Doesburg www.stmr.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Lift of traplift aanwezig
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Hulpaanbod

Opvoedondersteuning

Ondersteuning nodig bij het opgroeien en opvoeden van uw kind? Wij denken graag met u mee, zodat u weer verder kan.

Psychosociale hulp

Vragen en problemen, groot of klein, horen bij het leven. Meestal komt u daar zelf op eigen kracht of met steun van uw directe omgeving wel uit. Maar als dat niet lukt en u ervaart daardoor klachten, dan kunt u terecht bij het Maatschappelijk Werk.

maatschappelijk werk en sociaal raadsliedenwerk

Ook in deze bijzondere periode zijn wij vanuit het maatschappelijk werk en sociaal raadsliedenwerk beschikbaar om mensen bij te staan. We kunnen ons voorstellen dat er mensen zijn die behoefte hebben aan een gesprek. Hierin kunnen wij ook nu onze ondersteuning bieden.

Maatschappelijk Werk

U kunt met veel verschillende vragen en problemen bij Maatschappelijk Werk terecht. De maatschappelijk werker bespreekt allereerst met u wat de hulpvraag is en denkt mee met volgende stappen. Soms kan het wenselijk zijn daarbij ook anderen te betrekken bijvoorbeeld gezins- of familieleden. De...

WIJScheiden

Kind centraalPreventief aanbod om conflictscheidingen te voorkomen. Ouders onderhandelen op vrijwillige basis en zijn bereid elkaar tegemoet te komen als dit ten goede komt aan het welzijn van hun kind. Uw kind voelt zich gehoord en gesteund. Uitkomsten van de onderhandeling worden schriftelijk vastgelegd.

Meeleefgezin

Meeleefgezin biedt opvang aan het jonge kind (0-4 jaar)Een Meeleefgezin biedt vrijwillig kosteloze opvang voor uw kind, met vaste afspraken in overleg met de ouders met psychische problemen. Als u psychische problemen heeft kan de zorg voor uw jonge kind u weleens wat teveel worden. Een...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Maatschappelijk werk Centrum Jeugd en Gezin Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod