Menu

muziekpraktijk Inge Wijze

Afbeelding bij de organisatie

Algemene informatie

Inge Wijze is een muziekpraktijk voor begeleiding, therapie en coaching.
Muziek heeft een eigen taal die je laat bewegen, herinneringen naar boven brengt en je emotioneel kan raken. Deze taal wordt gebruikt in de muziektherapie, muziek maakt de problemen inzichtelijk.
Door te ervaren met muziek wat de problematiek met u doet en hoe u eraan kunt werken, leert u hoe u dit in het dagelijks leven toe kan passen. U hoeft niet muzikaal te zijn. Muziektherapie is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar (met hun ouders), jongeren en volwassenen. 
Voorbeelden van klachten: emotionele problemen, burn-out, negatief zelfbeeld, concentratieproblemen, ontwikkelingsproblemen, relatieproblemen, gedragsproblemen, depressie, angstklachten, trauma, verliesverwerking of gezinsproblematiek.

Contactinformatie

 06-20 41 92 02 www.ingewijze.nlLaatste controle: januari 2020

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

muziek en taalontwikkeling bij jonge kinderen

In een aanbod op maat kan gekozen worden voor een voorlichting voor ouders van jonge kinderen, of professionals. Ook kan een activiteit worden aangeboden waarbij ouders met kinderen deelnemen.

Muziektherapie

Bij muziektherapie wordt de taal van de muziek gebruikt om samen inziht te krijgen in het probleem, om de ervaringen en emoties rondom de problemen naar boven te halen en om te leren wat voor jou de goede manier is om ermee om te gaan in het dagelijkse leven. Muziektherapie laat de taal van de...

Zing en Groei

Een goede interactie, waarbij de ouder het kind goed kan aanvoelen en daar juist op kan reageren is heel belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Een kind dat veilig opgroeit bij een liefdevolle ouder, heeft meer zelfvertrouwen en staat sterker in de wereld. Muziek is leuk, spelen is niet...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vaktherapeut
Vergelijk hulpaanbod