Gezondheid

Tijdens je zwangerschap probeer je zo gezond mogelijk te leven. Goed eten is belangrijk en lijn niet als je zwanger bent.

Zwanger en het coronavirus

Het coronavirus zorgt voor een onzekere tijd. Als je zwanger bent kan het virus nog meer onrust met zich meebrengen. Misschien heb je vragen over de bevalling, wil je meer informatie over de...

Nachtrust

Tijdens je zwangerschap, zeker als je zwaarder wordt, kun je een slechte nachtrust krijgen door je slaaphouding. Welke houding is voor de meeste vrouwen het prettigst?

Beweging

Voldoende matig intensief bewegen tijdens je zwangerschap is heel goed voor je. Hoeveel mag je sporten tijdens de zwangerschap en hoe blijf je in beweging?

Sporten

Tijdens je zwangerschap is het goed voor jou en je baby om matig intensief te blijven sporten. Welke sporten kun je doen als je zwanger bent en welke beter niet?

Gewicht

Het is normaal om in gewicht aan te komen tijdens je zwangerschap, gemiddeld 2 kilo per maand. Waarom is lijnen niet goed en hoe voorkom je dat je erg veel aankomt?

Zwanger en werk

Je werkomstandigheden kunnen tijdens je zwangerschap van invloed zijn op de gezondheid van je ongeboren kind. Wat moet je vermijden en wat is je werkgever verplicht?

Andere vrouwen helpen

Door tijdens je zwangerschap je urine met het hCG hormoon aan Moeders voor Moeders te geven kun je andere vrouwen helpen zwanger te worden. Waar meld je je aan?

Vergelijk hulpaanbod