Algemene informatie

Kinderen en jongeren met epilepsie eventueel in combinatie met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen bij SEIN logeren en dagopvang afnemen. Afhankelijk van de beschikking kunnen er nadere afspraken worden gemaakt over de individuele mogelijkheden.

Logeren en dagopvang kan op alle dagen van de week plaatsvinden op onze locatie De Cruquiushoeve. 

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar is er een speciaal logeerhuis. Een volwassene zou eventueel kunnen logeren op een open plek binnen een woonvoorziening op onze locatie De Cruquiushoeve, Meer en Bosch of Fonteinkruid, maar dit stopt op het moment dat er een wooncliënt gebruik kan maken van deze plek. Het kan dus voorkomen dat er geen logeeropties beschikbaar zijn.

Wij gaan uit van de mogelijkheden van cliënten en houden heel goed rekening met de beperkingen van een cliënt. De flexibele organisatie, met professionals uit diverse disciplines, is daarbij heel belangrijk.

Contactinformatie

Cruquiushoeve 023-55 88 141 (Janneke Ruissen) 023-55 88 141 (Simone Koster)Spieringweg 8012142ED Cruquius www.sein.nlLaatste controle: juni 2021

Plan route

Postadres
Postbus 5402130AM Hoofddorp

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja Afspraken zullen doorgaans plaatsvinden op onze locatie in Cruquius, maar kunnen ook plaatsvinden op onze locatie Meer en Bosch in Heemstede.

Openingstijden

Hulpaanbod

Logeerhuis De Zonnebloem

Logeerhuis 'de Zonnebloem' bestaat uit twee huiskamers gekoppeld aan elk 6 slaapkamers. Op het logeerhuis wordt primair respijtzorg geboden aan ouders met kinderen met epilepsie. Binnen de mogelijkheden kunnen echter ook kinderen zonder epilepsie logeren. Naast het logeren, wordt er op het logeerhuis ook dagopvang geboden (logeren zonder slapen)

www.sein.nl

De ondersteuning van SEIN bestaat uit diagnostiek, behandeling en leren omgaan met Epilepsie. Daarnaast biedt SEIN woonzorg, logeeropvang, dagopvang en dagbesteding.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Logeerhuis
Vergelijk hulpaanbod