Algemene informatie

ICT Maatwerk is een werkplek voor iedereen met een grote interesse in ICT. Heb jij altijd al een werkplek willen hebben die jou iets nieuws kan leren? Een plek waar een beperking omgezet wordt in een kwaliteit! Dan is ICT Maatwerk de werkplek voor jou!
Wij bieden een gestructureerde werkplek waar we jou de kans geven om te werken aan ICT vraagstukken, van het maken van een offerte tot het uiteindelijke product. Dit doe je uiteraard niet alleen. Wij werken in een hecht team samen om mooie producten te maken voor een zeer breed aanbod van klanten. Ben je geïnteresseerd? Kom langs, of maak een afspraak voor een kennismaking.
Wij werken aan verschillende projecten, die allemaal beginnen met een offerte op maat voor de klant. Zodra de offerte is getekend gaat de begeleiding deze uitwerken en opdelen in projecten. Er word gekeken welke opdracht bij jou past en zo worden alle taken verdeeld. Je werkt vervolgens alleen, of samen met collega’s aan jouw project. Wij als begeleiding zijn er voor jou om je te coachen en te adviseren. Daarnaast leren we je graag werken met nieuwe programma’s om het nog mooier te maken. Als het project klaar is kijken we er samen na en krijg je feedback. Zo proberen we gezamenlijk steeds beter te worden in ons werk. Alle projecten samen vormen een totaal product voor de klant. Om bij ons te kunnen werken hoef je geen ICT specialist te zijn, of alles te weten van programmeren. Wij vinden het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in het werk.

Contactinformatie

 026-84 80 167 (ICT Maatwerk) 0481-37 55 55 (Driestroomloket)IJsselburcht 206825BP Arnhem www.ictmaatwerk.comLaatste controle: april 2020

Plan route

Toegankelijk

Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Aangepast sanitair, aangepast toilet

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Dagbesteding ICT Maatwerk

Arbeidsmatige dagbesteding op basis van begeleiding in groepsverband.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Sociale werkvoorziening Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod