Algemene informatie

MaatContact helpt bij het vinden van de rust, en daarmee de ontspanning, voor mensen met dementie en hun omgeving in stressvolle situaties.

Waar stress en spanning is zorgt dit voor onmacht, onvermogen en verdriet. Dit geldt zowel voor de persoon met dementie als de partner, kind of andere relatie. Zeker als deze mensen elkaar al langer kennen en de verandering groot, snel of heftig anders is. Door de situatie als buitenstaander te begrijpen kan MaatContact beide kanten begeleiden om samen verder te komen.

Contactinformatie

 06-49 66 67 27 (mogelijk inspreken via voicemail) www.maatcontact.nlLaatste controle: juni 2021

Hulpaanbod

Contact bij dementie

Voorafgaand aan de workshop 'contact bij dementie' is een (telefonisch) voorgesprek inbegrepen om zo naadloos aan te sluiten op vragen uit de praktijk. Mogelijke nadruk kan o.a. liggen op: *hoe kom ik binnen, *persoonlijke houding of *inzicht in de ander. Samen gaan we op zoek naar de...

miMakker Blos

Blos komt onbevooroordeeld op bezoek en kijkt waar de mogelijkheden tot contact zijn maar zo veel mogelijk op aanwijzingen van de ander. Resultaten zijn vaak verbazend door de andere manier van in contact komen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Welzijnswerk
Vergelijk hulpaanbod