Algemene informatie

Frontline Handbikes is de bedenker, ontwikkelaar en producent van de Frontline handbike. Zowel de aankoppelbare als vastframe handbikes worden volledig in eigen uit voor de klant op maat gebouwd.

Hierbij voor voornamelijk gebruik gemaakt van de elektrische ondersteuning van Sparta ION. Dit systeem is door haar krachtsensor uitermate geschikt voor gebruik op een handbike.

Geschiedenis

In 2001 is de familie Wilbrink begonnen met de exploitatie van een fietsenwinkel aan de Ambachtstraat te Brummen. Eigenaar Arjan Wilbrink heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd op het gebied van speciaal aangepaste fietsen en andere mobiliteitsoplossingen. Hij koos hiervoor nooit voor de standaardoplossingen, maar bedacht zelf een betere en goedkopere manier.

Ongeveer 4 jaar geleden kwam ervaringsdeskundige Hans in de winkel en vroeg Arjan om een handbike voor hem te bouwen. Hij kon zich op het gebied van prijs en kwaliteit niet vinden in het toenmalige aanbod en had ideeën over hoe het beter kon. Arjan heeft toen gewoonweg een elektrische Sparta fiets uit elkaar gehaald en hier een handbike van gefabriceerd. Een aantal jaren en veel verbeteringen later is dit de huidige Frontline handbike geworden.

In 2017 is ook zoon Jesse mede-eigenaar van de onderneming geworden en hebben zij samen besloten om zich volledig te richten op de productie en verkoop van handbikes en te stoppen met de fietsenwinkel.

Service, kwaliteit & prijs

Tegenwoordig is Frontline een professioneel bedrijf dat zich helemaal richt op handbikes. Dat betekent echter niet dat Frontline vergeten is waarom ze begonnen zijn. Nog steeds wordt dagelijks vast gehouden aan de slogan: “De allerbeste service & kwaliteit tegen een eerlijke prijs”. Het is ook niet voor niets dat Frontline eigenlijk maar zelden reclame maakt. De klanten van Frontline zijn ons visitekaartje en bijna iedere nieuwe klant komt dan ook via een tevreden gebruiker. Door dit gegeven blijkt wel dat investeren in super tevreden klanten veel beter werkt dan reclame maken. Mede hierdoor kunnen we de prijzen laag houden omdat we immers geen duizenden euro’s uitgeven aan marketing.

Meer informatie?

Wenst u meer informatie te ontvangen over ons bedrijf en onze producten? Bekijk dan www.frontline-handbikes.nl of bel naar 0575 56 14 26.

Contactinformatie

 0575-56 14 26Ambachtstraat 446971BS Brummen www.frontline-handbikes.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Openingstijden

Contactpersoon

Hulpaanbod

Frontline N3R Lithium Aankoppel handbike

Onze handgemaakte elektrisch ondersteunde aankoppelbare handbikes zijn opgebouwd uit voornamelijk reguliere fietsonderdelen. Het RVS-frame wordt gemaakt bij een in RVS gespecialiseerd bedrijf uit Zutphen. De volledige opbouw en fabricage wordt door ons in Brummen gedaan. Voor het elektrische...

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Hulpmiddelenleverancier Thuiszorgwinkel
Vergelijk hulpaanbod