Vereniging Impuls & Woortblind

Voor mensen met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie

Logo van Vereniging Impuls & Woortblind

Algemene informatie

Impuls & Woortblind is een landelijk opererende vereniging voor (jong) volwassenen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie en/of aanverwante eigenschappen. Wij voorzien in voorlichting, lotgenotencontact en belangenbehartiging. Met name op de eerste twee pijlers worden activiteiten georganiseerd. Er is een jaarlijkse congresdag waar iedereen welkom is die te maken heeft met ADHD, ADD, dyslexie of dyscalculie. Er worden jaarlijks meerdere malen in het land regionale themabijeenkomsten georganiseerd (laagdrempelig en kleinschalig). Er zijn landelijk AD(H)D-en Dyslexie Cafés te bezoeken. Deze worden veelal georganiseerd door ervaringsdeskundigen die getraind worden door Impuls & Woortblind. 

Daarnaast hebben we een aantal ervaringsdeskundige contactpersonen. Op het gebied van belangenbehartiging zijn wij o.a. actief rond ADHD/ADD en Rijbewijs en ADHD/ADD en verzekeringen en inclusief onderwijs voor onze doelgroepen. Het landelijk bureau wordt bemensd door twee medewerkers en daarnaast zijn er ongeveer 75 vrijwilligers actief.
Alle informatie valt na te lezen op de website www.impulsenwoortblind.nl

Contactinformatie

pand Arkervaart, MOS 033-24 73 484Ambachtsstraat 153861RH Nijkerk Gld www.impulsenwoortblind.nlLaatste controle: juli 2021

Plan route

Postadres
Postbus 10583860BB Nijkerk Gld

Toegankelijkheid

Toegankelijk: Ja

Openingstijden

Contactpersoon

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Patientenvereniging of oudervereniging
Vergelijk hulpaanbod